Major Craft Lati-Go Allegro LTGS-792ML

39.850,00 RSD
- +
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:

Major Craft Lati-Go "Allegro" LTGS-792ML je visokokvalitetni, izuzetno lagan i svestran štap koji zaista opravdava svoju cenu. Dugačak je 7 stopa i 9 inča, s mogućnošću bacanja težine od 1-12 grama. Izrađen je od najsavremenijeg visokokvalitetnog karbona od strane Mitsubishi i Torayca, opremljen premijum FUJI SIC Titanium vodičima i Fuji TVS držačem mašinice. Idealni su za upotrebu i u slatkoj i u slanoj vodi, pogodni za rad s različitim manjim voblerima, varalicama, vrtilicama i plastikama.

Koristeći Torayev TORAYCA T1100G, najfiniji ugljenik iz Japana i Mitsubishi visokomodulski ugljenik, i poboljšavajući njegovu čvrstoću našom jedinstvenom R360 metodom izrade, stvorili smo štap koji kombinuje "laganost", "snagu" i "osetljivost" kao nikada pre.

Major Craft je testirao svaki štap pojedinačno kako bi postigao balans štapa koji je lak za korišćenje, ima odlične performanse pri zabacivanju i može se koristiti tokom celog dana. Sigurni smo da će ovaj štap podići vaš ribolov na viši nivo! Nova tehnologija "R360" - Ugljenična vlakna su orijentisana u četiri smera (ravno, dijagonalno levo-desno i bočno), rezultirajući ultra laganim praznim prostorom koji kombinuje snagu i oštrinu. Za razliku od konvencionalnog ojačanja trakom od ugljeničnih vlakana na površini praznog prostora, sam prazan prostor sastoji se od ugljeničnih vlakana položenih u više smerova. Ovo je krajnja struktura praznog prostora koja reaguje na sile u smeru od 360 stepeni prilagođavajući raspored ugljenika prema ulozi svakog dela praznog prostora.

Najnoviji materijal #Toray TORAYCA T1100G Carbon. Koristeći Torayevu tehnologiju kontrole strukture vlakana na nano nivou, postigli smo visoku čvrstoću i visok elastični modul. Ovaj ugljenik je ispunjen najnovijom tehnologijom koja se koristi uglavnom u strukturalnim komponentama u vazduhoplovnoj industriji, gde je potrebna ekstremna performansa.

 

Dužina: 236cm

Težina bacanja: 1g-12g

Broj sekcija: 2

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve porudžbine preko 5000din

Za iznose manje od 5000din troškovi slanja su 500din

NAČIN ISPORUKE

Isporuka se vrši POST EXPRES servisom. Rok isporuke 2 radna dana

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!