VISION NYMPHMANIAC 10´6″ #3

56.390,00 RSD
  • Kataloški broj: 01056
- +
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:

Revolucija scene euro nimfovanja sa serijom štapova Nymphmaniac. Ova serija štapova je razvijena, dizajnirana i testirana širom sveta sa nekim od najboljih takmičarskih ribolovaca na svetu, uključujući imena poput svetskog šampiona Davida Ferrerasa (Španija), Jarkka Suominen (Finska), Jana Kubale (Češka) i Erlenda Vivelid Nilssena (Norveška). Nymphmaniac štapovi su dizajnirani posebno za moderne tehnike nimfovanja i zadovoljavaju zahteve najzahtjevnijih ribolovaca po razumnoj ceni.

Ovaj model je izradjen bez ikakvih kompromisa i sa jasnom namenom.

Blank se smiruje odmah nakon zaustavljanja pri zabačaju, što je izuzetno važno za održavanje solidnog kontakta i osećaja za lake nimfe. Uprkos veoma laganom štapu, ovi štapovi imaju dovoljno snage u vrhu, tako da je kačenje ribe bez napora, ali se blank lepo savija kada riba pravi nagle pokrete tokom borbe. Nymphmaniac štapovi imaju izvanrednu preciznost i snagu u kombinaciji sa izuzetno laganim blankom.

Izuzetno lagan i osetljiv štap. Izrađen sa malim i laganim vođicama sa jednom stopom, sa zbijenim razmakom kod dužih modela kako bi se eliminisao višak na struni. Poslednja vođica pre vrha je mala zmijasta vođica kako bi se sprečilo petljanje strune oko vođice.

Nymphmaniac serija je izredjana u svim dužinama i težinama da bi se pokrio ceo spekatar upotrebe na različitim terenima.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve porudžbine preko 5000din

Za iznose manje od 5000din troškovi slanja su 500din

NAČIN ISPORUKE

Isporuka se vrši POST EXPRES servisom. Rok isporuke 2 radna dana

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!