VISION RIVERMANIAC FAST 9´#6

55.190,00 RSD
- +
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:

Rivermaniac je najnoviji član porodice, dizajniran kao univerzalni štap za ribolov na rekama. Da bismo postigli savršenstvo, kreirali smo verzije sa srednjom i brzom akcijom. Srednja akcija je idealna za roll- i spey-casting, dok je brza akcija savršena za duge zabačaje i vetrovite uslove. Rivermaniac serija nudi vrhunske alate za sve vrste ribolova na rekama.

Serija štapova Rivermaniac uključuje deset modela štapova dizajniranih za univerzalni ribolov na rekama. Raspon se kreće od #3 9’ do #6 9’, pružajući ribolovcima elegantan i pažljivo osmišljen raspon devetki. Pored devetki, dodali smo i #7 9’6’’ u kolekciju jer neki ribolov na rekama zahteva prave moćne štapove za zabačaj većih strimera ili za savladavanje teže ribe kao što su veliki pastrmke, losos, bolen ili migratorna pastrmka.

Verzija sa srednjom akcijom podseća malo na našu staru klasiku Cult. Nije toliko mekana kao što je Cult bio, ali ima sličan osećaj. Brzu verziju smo zaista napravili brzom. To je odličan izbor za vetrovite uslove i situacije kada su potrebni dugi zabačaji.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve porudžbine preko 5000din

Za iznose manje od 5000din troškovi slanja su 500din

NAČIN ISPORUKE

Isporuka se vrši POST EXPRES servisom. Rok isporuke 2 radna dana

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!