Major Craft CROSRIDE 5G XR5-962M

39.650,00 RSD
- +
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:

Novo razvijen štap za jigging sa fokusom na snazi i okretnom momentu. Za svaki deo štapa (vrh, sredina i donji deo) usvojena je nova metoda proizvodnje "R360 struktura" sa revidiranom snagom i okretnim momentom, a u kombinaciji sa najnovijim materijalom "Toray Industries, Inc.

 

T1100G Carbon", pravi se krajnji blanko sa izvanrednom lakoćom, visokom osetljivošću kao i snagom. Treperenje je maksimalno smanjeno, tako da se fizički teret na ribolovcu koji ponavlja bacanje i vučenje tokom celog dana smanjuje. Potpuno nova generacija štapa "Crossride 5G" je štap na koji se možete osloniti.

 

Razmeštanjem ugljeničnih vlakana u ravno vertikalnom, dijagonalnom desnom "fade"-u, dijagonalnom levom i zatim horizontalnim pravcima dobija se ultra-lagan blanko koji kombinuje ogromnu snagu i napetost.

 

Za razliku od konvencionalnog pojačanja ugljeničnom trakom na površini blanka, R360 blanko se sastoji od ugljeničnih ploča u višeosnom smeru. Ova krajnja struktura blanka, zbog svog rasporeda ugljenika, reaguje na sile u 360 stepeni.

 

Nova metoda proizvodnje "R360 struktura"

Najnoviji materijal "Toray Industries, Inc. T1100G carbon"

Korišćenjem tehnologije kontrole strukture vlakana na nano nivou kompanije Toray Industries, Inc., postigli smo visoku čvrstoću i elastičnost.

To je ugljenik pun najnovije tehnologije koja se koristi za strukturne elemente u vazduhoplovnoj industriji, koja uglavnom zahteva ekstremne performanse.

Svi modeli serije 5G opremljeni su FUJI SIC okvirom od nerđajućeg čelika i Fuji DPS držačem mašinice (FUJI VSS za LSJ modele).

 

Dužina: 290cm

Težina bacanja: 20g-60g

Broj sekcija: 2

 

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve porudžbine preko 5000din

Za iznose manje od 5000din troškovi slanja su 500din

NAČIN ISPORUKE

Isporuka se vrši POST EXPRES servisom. Rok isporuke 2 radna dana

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!